måndag 3 mars 2008

Skoter

ja med våran skoter kan det blir en hel bok tror jag. Jag blir så less. Idag pratade jag med Edvard på motorcentret om att ev byta skoter. Vi började småprata och han kollade datorn ang vissa servicemeddelande. Saker som skulle byts för länge sen... men som inte gjorts. Vi fick även veta att saker var bytta i skotern som vi inte visste om, hur snällt är det? Till saken hör att vi alltid har frågat hur det gått med skotern, om det varit nåt speciellt eller så. Är det inte snällt att svara ärligt på de frågorna då??? Dessutom verkar det som om att Allservice dubbelfakturerat, både till oss och till Polaris.... snack om att bita sej själv i arslet! Men Allservice säger att så inte är fallet, självklart. Men samtidigt får jag inte särskilt bra svar av honom. Så jag har krävt att få specifierat vad han gjort med skoter och vad han skickat faktura på, både till oss och till Polaris. Om alla dessa service meddelanden lagats från första början hade kanske inte alla dessa skoterkracher hänt. Eftersom de flesta felen kan härledas till dessa serviemeddelanden.

Hmm ja adrenalinet har svalat kraftigt idag. Det slutade dock på positivt och negativt. Vi ska få en ny tank till skotern, alldeles gratis och förhoppningsvis är skotern hel för att köra sen. Dock måste vi vänta nån vecka eller två innan de har tid. Så inte blir det så mycket mer skoter för våran del denna säsong. Snyft..Sen ska det bli intressant o se vad vi får för papper av Allservice. Men vi funderar på att skriva en "tumme ned" eller en längre artikel till VK/VF för att skapa lite funderationer hos folk.

Man verkar inte alls kunna lite på andra människor utan man ska dubbel kolla allt. Speciellt på verkstäder tydligen. Pratade men en vän ikväll och hon fick mej lugn, vi pratade om en massa annat så nu kan man gå o sova o hoppas på en bättre dag imorgn. Trots att det antaglingen kommer bli ett besök på Allservice...

Gonatt!

Inga kommentarer: