söndag 7 november 2010

Söndag

Har inte skrivit sen i onsdags såg ja...jaja

Så härligt med snö... till & från idag faller den härliga vita snön :=) Julkänslor är ett faktum.

Veckan har varit lugn men veckan som kommer är det fullt. Ny kursstart, Molly operation, Mangen hemvärnsövning & ett barnkalas. Men men tar man en stund i taget och en dag i taget så ska väl veckan överlevas iaf.

I fredags var vi & päron på Hotellet, de hade Italiensk afton. Det är hur gott som helst. Ni som inte varit där borde göra ett besök!! Barnen hade dessutom jätte roligt. De hittade två barn till så det blev en massa lek & bus & spring. Mangen var så nervös så.. hehe

Igår var vi hemma och bakade lite grejer till dagens inredningsparty. Det var länge sen jag hade party så det ska bli spännande. Hoppas jag hittar nåt fint att lägga pengar på. Mangen rymmer hemmifrån med ett lr två barn :)

Har försökt hitta de sista kläderna till julbordet på Tradera, men icke :( Igår blev det till att beställa från H&M och Ellos för att det skulle hinnas. Men en skjorta i storlek 86 är ta mej fasen omöjligt att hitta..... Till slut blev det en vit body med fast sydd fluga... bättre än vardagströja iaf. Mangen har gått ner så pass mycket i vikt så jag beställde en ny skjorta till honom. Man får i två Mangen i den gamla :)

Nej nu blir det dusch & lite småfix.

2 kommentarer:

/Per J sa...

Nyfikna hur Samuel haft det efter operationen, någon förbättring eller?

Holmis sa...

Det är skillnad. Han äter bättre, sover bättre, inga snarkningar, inga andningsuppehåll. En mycket gladare och piggare kille <3