tisdag 16 juni 2009

Väder

När ska det bli sommar???? Jag har aldrig brytt mej om vädret och har haft det lite arbetssamt när det varit väldans varmt men denna "sommar" tar nog priset. Även jag är numera less på att klä sej hela tiden. Barnen måste ha vantar på sej o lilleman har fleccestället på sej utomhus...

Takomläggningen har fått ett bakslag idag :( Problem med hängrännorna och beslagen, men med min duktiga gubbe så ordnade det sej ändå. Dock blev det en dag försening. Det som vi hade tänkt idag gick inte alls utan det behövs mer virke och "gör om gör rätt". Så önska oss bättre lycka imorgon.

Imorgon ska jänta till läkaren. Hon har utslag i ansiktet sen i vintras som inte vill ge sej. Storebror är atopisk och jag misstänker att även hon är det. Det verkar som att tomat och ketchup inte är något bra för henne. Ofta blossar det upp när hon ätit det. Men vi får väl se vad läkaren säger.

Det är så skönt numera, för varje dag som går blir det lättare med att hinna det som ska hinnas. Rutiner börjar sakta med säkert infinna sej. Så stressen blir mindre och mindre och frustationen att inte hinna det man vill börjar lägga sej. Skönt! :)

Imorgon kommer våran nya tvättmaskin oxå, då kan man tvätta själv igen...*ler*

Hej då för denna gång

Inga kommentarer: