lördag 18 juli 2009

Huvva vad dagarna går fort

Nu är det ju lördag igen, hmm tyckte nyss det var lördag. Vi har haft en hektisk vecka, småsaker som måste göras, tider att passa och en större städning. Dessutom fick vi ett trevligt avbrott i veckan, föräldrarträff i Granberget. Det är så skoj att se hur andra bor och att träffa alla söta barn.

I torsdags kom en familj på besök från Skara. Det är vårat tredje och sista besök från södra Sverige. Det är kul att det prioteras av vännerna att komma hit på besök. Vi städade ut och gjorde iordning våran lillstuga till en gäststuga. Vi hade nämligen en 120 säng därinne som inte är använd på många år. Så nu kan folk bo kvar här när de vill :) Tidigare har gäster måsta ligga jämte barnen och det är inte alltid så kul för gästerna när det är morgon och barnen är pigga och glada.

Nu ska jag dessutom hinna (försöka) göra iordning det lediga rummet uppe till Mollys rum. Grabbarna ska få dela rum och Molly får husera själv. Då blir det inga gästrum kvar...

Men jag har så himla många projekt just nu.... vet inte hur jag ska hinna med dom... hmm skulle behöva 48 timmars dyng ett tag. De flesta är små och de kräver inga större inköp så det är bara att sätta fart... men men jag hinner nog så småningom.

Igår var vi till Åsele, vi har inte varit där på flera år så det var roligt att gå en sväng. Dock kändes det som mindre än vanligt...

Idag ska vi försöka fara till Stekenjokk.... får se om det blir så eller inte. Ska iaf sätta fart på dagens sysslor.

//Maria

Inga kommentarer: