söndag 22 juli 2012

Söndagkväll

Nu är vi hemma igen efter några dagar uppe i Bielite. Det är båda trevligt att vara där men samtidigt jobbigt då ytan är så pass begränsad. Barnen och vi vuxna går på varandra hela tiden och det slutar med att barnen måste gå ut oavsett väder och vind. Det går bara inte att vara tillsammans, rösterna blir högre och högre, barnen mer och mer speedade och de lyssnar inte alls på tillsägelse. Samtidigt är det så skönt att få byta miljö och slippa alla måste på hemmaplan. Vi gick upp på Njakafjäll igår lördag tillsammans med en komis dotter. Vi fick en väldigt mysig dag, inget regn men sol och blåst. Barnen traskade på ganska fort och inte någon gnällde :) Klämmackor och kakor med varm oboy!

Då jag numera är ägare av en vettig kamera som jag försöker att lära mej så bjuder jag på några bilder nedan. Någon bild från Åsele marknad kommer med oxå.

Barnen fick en egen peng när vi var på Åsele marknad och därmed fick bestämma själva vad de skulle köpa och när pengarna var slut så var de det! Detta ledde till många funderingar och frustrationer. Här hade Molly noga valt en ballong :)

De tre äldsta och pappan startar fisket för kvällen :)

Speldax!

Utsikten från kåtan på Njakafjället!

Vandring!

Inga kommentarer: