onsdag 18 november 2009

Ängeln Freddy

Idag har det skett, Freddy har farit till himmelen :( Många tårar har trillat och trillar än ner från våra kinder. Helt otroligt jobbigt, men nu har han iaf inte ont mer. Han kan springa, hoppa och skutta som han vill. Leta snöhögar att rulla sej i, kanske han även träffar på Dizzy igen. Å det bästa, han hör säkert lika bra som en hund har rättighet till. Även om detta beslut var enormt jobbigt så känns det rätt. Beslutet har legat länge på mina axlar och jag har vetat att dagen kom närmare och närmare. Men nu är det gjort. Allt gick så bra, en lugn vetrinär var det oxå. Freddy såg väldigt fridfull ut. På nåt vis så känns det lättare nu, det finns ingen återvändo.

Nu ska vi bara vänja oss med en mindre familjemedlem. Inga små klor som smattrar på golvet, inga rivstarter, ensamma prommisar, ingen att klappa o mysa med, ingen som alltid lyssnar och aldrig säger nåt, ingen att ge mat till m.m. Nej fy vad jag önskar han vore hos mej nu.

Barnen tog det ganska bra, Samuel trodde dock inte på oss. Vågade inte riktigt röra vid han. Men när vi lagt han i graven och lagt lite granris över honom så fällde även han en liten tår. Han verkar sluta sej när han blir ledsen. Molly vet jag inte om hon förstått, hon pratade väldigt mycket om det mesta. Båda två kramade om honom och gav han pussar, från Molly var det väldigt många. Båda barnen plockade "blommor" (lingonris, granris) o la på graven. De är små så de kommer säkert komma mera funderingar när de märker att Freddy inte är bland oss längre. Vi middagsbordet sa Samuel "Freddy fattas". Tror att det kommer mera liknande kommentarer framöver. Har även förberett personalen på fsk så de vet vad som hänt, om barnen pratar om det.

Vet inte riktigt vad jag ska göra, men har nu fördrivit tiden framför datorn större delen av eftermiddagen så det är kanske dax att göra nåt.... Men det tar emot....

1 kommentar:

/Per sa...

Spring i frid lilla Freddy!