måndag 9 november 2009

Föräldrarträff

Idag var det träff igen, har inte varit där på två veckor så det var nice o träffa alla igen ;) Samuel var med Magnus och de två andra var med mej. S är pigg som en lärka men nåt i hans ögon säger nåt som vi inte riktigt förstår.... Han har försökt att förklara men det är svårt för en 3 åring att förklara hur det känns efter operationen. Han andas bättre/lättare nu iaf.

Denna vecka är en helt vanlig vecka, barnen ska vara i Malgovik, imorgon ska de dessutom till kompisar eftersom jag o lillen ska på babysim. De har tjatat om att fara till A och imorgon får de det. Speciellt Molly kommer bli överlycklig, hon pratar oftast om kompisar. Mitt mål är att nedre plan ska var helt klart innan helgen.... tänkte hinna mycket när barnen är i Malgovik. Det som är kvar nu är det svåraste och det tar längst tid. Vet inte vad jag ska göra av vissa saker och allt vill ja gå igenom en del åker nämligen i sopporna.

Vi måste beställa kläder oxå, 3 veckor kvar till julbordet och vi stora har inget alls. För stort lr för litet.... en vanlig grej nu när vi minskar i vikt.

Nej nu ska jag på toa o sen väntar Freddy på en prommis.

Inga kommentarer: