lördag 28 juni 2014

Lördagkväll

Oj vad vi velar om köpa hus eller bo kvar..... Man kan ju bli tokig! Kan nån bara bestämma åt oss?! Nu har jag fått jobb på Vilhelmina och det känns så otroligt bra.

På en liten fin skola vid namn Strandskolan. http://www.strandskolan.se/ Å det ska bli såååå spännande, men samtidigt nervöst. Första jobbet efter all utbildning, nu kommer verkligen allt att sättas på prov. 80% med svenska, matematik, so/no i år 3 och ev so/no i 2-3:an. Nya spännande utmaningar :)

Idag var vi på byns badplats, Göttisen. Mina två äldsta har sovit hos kompis inatt och tillsammans med den familjen möttes vi upp på badplatsen. En del barn badade medan några huttrade på land. Och av att döma var vattnet kallt, så lät det åtminstone på de barn som vågade bada. Men så kul att se alla barnen bada, springa omkring och leka oavsett ålder. Tillsammans hittade de på flera lekar och de höll samt nästan hela tiden. Å det är så trevligt att mötas så här flera familjer på en samlingsplats, barnen får ut av det och även vi mammor <3 :="" bjuden="" blev="" gott="" idag="" kakor="" mycket="" olika="" p="" tv="" vi="">
Planeringen för semestern är i gång. Istället för att vara beroende av andra människor och boka boende så beslöt vi att beställa ett nytt tält,  http://www.addnature.com/product.aspx?pf_id=PRIMUSBIFROSTY6 Nu kan vi göra lite som vi vill både iår och kommande år :) Känns så bra! Stockholm och Norrköping hägrar i första läget. Sen SKA det bli en resa till Östersund för att hälsa på systeryster, längtar efter henne. Å så vill svärmor åka till IKEA i Sundsvall. Men den resan kan troligast komma bli senare i höst då en massa helgjobb kommer emellan. Nu när vi arbetar båda två och barn på skolan/förskolan inser man att det är inte många helger på en sommar..... Vi började titta på en vecka men insåg att det går inte, så vi bläddrade vidare och vidare och närmsta helg tror jag blev veckan 35!!! Bara att vänja sej och lära sej att planera och sluta skjuta upp allt :) Men Stockholmsresan verkar bli av iaf, bara vi löser djurbiten.

Nu är klockan sängdags, så gonatt alla :)

Inga kommentarer: