lördag 21 juni 2014

Midsommar eller?

Vilken midsommar, inte är värmen på vår sida inte men på med kläder så fungerade det finemang ändå! "Det finns inga dåliga väder bara dåliga väder" hahaha Vi var på vår fina och trevliga restaurang i byn, Restaurang Prima. http://restaurangprima.se/ I år ville dock inga barn dansa så vi tittade på. Mamma och pappa kom också på ett spontan besök, trevligt! Å Prima bjöd på gofika, en tårtbit med rabarber och jordgubbar med kaffe/te/saft. Supergott!

Magnus arbetade men hans brukare var med oss och firade midsommar, alltid lika kul att träffa honom. Mamma och pappa stannade på middag så det blev fullt vid bordet. Inser att vi verkligen skulle behöva ett nytt större bord så det blir lite mer plats vid större sammankomster.

Tidigare i veckan var vi till Saxnäs och tittade på ett hus, ett hus med strandtomt... :) Behöver man säga nåt mer när jag är vattengalning!!! Ett stort mycket väl omhändertaget hus. Det första huset vi går in i och säger WOW!!! Vi båda älskade både tomten och huset. Av alla hus vi tittat på så är detta det första väl underhållna hus med tomt och som är fräscht. Vi har varken sagt ja eller nej. Priset ligger inte på vår sida.... igen :( Inga intressenter på vårat hus så vi kommer att vara kvar i Skansholm en vinter till så får vi se vad som händer och fötter under tiden. Annonsen på vårt hus kommer ligga kvar.

Av alla hus vi tittat på och genom alla diskussioner mellan nära och kära så inser vi samtidigt hur bra vi har det (förutom denna satans jävla väg)!!!! Vad kan vi göra med vår gård och med huset för att det ska bli ännu mera trivsamt? Tips emottages tacksamt!

Detta med att ha is i magen är ju inte min grej alls! Det ligger så bra i tiden med flytt innan hösten MEN då måste ett mirakel ske, typ en trisslottvinst eller att nån rik människa kastar upp en större slant för vårt hus! För hade jag varit rik så hade jag köpt huset i Saxnäs utan att tänka mer på det!!! Skulle trivas grymt bra där :) En roddbåt, en kajak vid stranden, det fanns en enorm veranda med sjö och fjäll utsikt där man kunde vara social, utsikt över hela gården. Å vardagsrummet.... ja öppen spis, utsikt över fjällen och insjön med panorama fönster. Sitta där uppkrypen i soffan och vinden och snön yr på utsidan mmm :) Stort härligt kök med både öppenspis och vedspis. Jag vill köpa!!!! Men inte betala sååååå mycket! Så det är nog bara inse att med våra löner och intresse så får vi nog allt va kvar i Skansholm..... trots att jag i dagsläget inte riktigt vill!

Så nu måste jag ladda om för att renovera hemma istället!

Inga kommentarer: