lördag 9 maj 2009

Päronen

har änlänt. Både positivt och negativt. Vi har lite svårt att förstå varandra och jag blir så het på en gång, men men det brukar ju alltid lösa sej.

Dagen har varit ganska lugn och skön faktiskt. Vi har fortsatt med vårat trädgårdsprojekt, elda gräs. Men det är bra surt i backen ännu. Vi har kommit fram till hur vi äntligen kanske kan få till våran gård på ett lämpligt sätt. Många skrymslen och vrår där maskiner inte tar sej fram och där kablar finns nedgrävda inte så djupt som de kanske borde. Men att elda gräs och kratta och kratta så kommer det ju faktiskt fram nån slags backe under, en stenig sådan men det är bara att plocka o va gla´! :) Tillslut har vi nog gräsmatta där vi vill ha *L* Vi väntar även på de snälla grannarna med traktorer så vi kan få till de större ytorna.

Barnen som normalt sovit gott om kvällen har ju tjorvat några veckor men i kväll gick det bra igen att lägga dem, tack o lov. Hoppas att det är något som håller i sej...*håller tummen*

Nu är det kväller och det är bäst att borsta bort lite tandtroll och hoppa i sängs. Man vet ju aldrig när bebis tänker dyka upp o då vill jag va pigg o alert. Å så får vi middagsgäster imorgon, alltid lika trevligt. Knytis med grillning, mums :)

Natti natt!

Inga kommentarer: