tisdag 21 september 2010

Tisdag

Idag fyller pappa 60 år, Hurra hurra! Men tyvärr kunde vi inte fara dit pga vattenkopporna. Men vi får fara dit en annan gång. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

Så tomt och tråkigt här hemma nu när Magnus är borta :( Saknar honom väldans mycket, kanske är bra för relationen oxå att vara ifrån varandra emellanåt. Vi gjorde en almenacka idag så barnen kan kryssa på kvällarna när det gått en dag till så de lättare ser när pappsen kommer hem igen. Vet inte om det fungerar, men det var värt ett försök. Det är mycket tjat om pappa just nu. Helt förståligt.

Var till båten idag o länsade, o en av Moodys lagningar gick åt fanders... :( Den lagningen tålde inte mycket... Nu måste jag på nåt vis försöka få hjälp upp med båten fortare än vad jag tänkt eftersom den kommer samla mer vatten än vad jag kommer hinna länsa beroende på regnvattenmängden oxå. Surt som fan.

Samuel är en bråkis ikväll... Man försöker vara pedagogisk men till slut flippar jag bara inte orkar. Nu är han på sitt rum och tjurar. När han lugnat sej så ska jag gå upp med Molly. Emanuel sover redan.

Idag har jag varit duktig och eldat nästan hela dagen så det är varmt och ombonat inne nu :) Mindre pengar till vattenfall, hehehe. Stängde även av datorn efter morgonens koll eftersom jag har väldans svårt för mej att inte sätta mej där. Finns ju hur mycket som helst att göra inne och ute men jag kan sitta o slösurfa alldeles för länge... Det fungerade idag så det blir samma lika imorgon. Skulle ju vara bra att jobba bort lite hushållsgrejer nu när man ändå är hemma med sjuka barn hela veckan.

Go´kväll!

Inga kommentarer: