lördag 24 november 2012

En månad kvar!

Nu är det bara en månad kvar till julafton, nice :) Vi kommer inte hinna det vi vill och önskar men så får det bli iår och troligen nästa år eftersom jag är själv med barnen hela veckorna och två dagar per vecka är inte mycket då man vill så mycket... Julen kommer och det viktigaste fixar man!

Idag var det julmarknad i Saxnäs :) Snön ramlade ner från himmelen, blötsnö men iaf snö. Skogen blev så där härligt vit och vägarna likaså. Marknaden var urmysig, det enda en hungrig människa saknade på em var något att fika som inte innehöll en massa socker. Mycket folk och så hade tomten skickat två medhjälpare till barnen, de fick varsin godis/fruktpåse :)

Å så skönt det är att åka upp till fjälls, önskar att vi kunde få lös en helg att fara upp till stugan men det är ju alltid något som ska fixas och donas med hemma och så är det en så liten stuga att barnen kliver på varandra och tycker att det är ganska jobbigt. Vilket resulterar i mycket bråk och tjafs. Man skulle vara rik och kunna göra iordning vår lillstuga och köra upp den så hade det blivit mer utrymme. Men men förhoppningsvis blir det bättre nästa termin när jag läser mindre.

Nu blire marknadsgodis!

Inga kommentarer: