måndag 21 april 2014

Fjälle 😊

Det är påsk och det innebär en fjäll resa. Tanken är alltid ledighet, semester, vila men resultatet blir som oftast bråkiga och tjatiga barn och viljan/önskan om renovering och inköp för att få en lättare samt smidigare tillvaro när vi är på plats.

Stugan är liten med betoning på LITEN!!! 

Detta är då rummet där allt sker! Bakom mej är det kök sen är det två små rum and thats it. Otroligt mysig stuga som har stoooor potential 😊 Dock är det väldigt frustrerande när det inte är vår stuga och den blir anpassad till en människa då jag skulle vilja ordna vissa saker som kanske inte är okej. Samt att jag skulle vilja arbeta lite fortare än plånboken vill! Men "Rom byggdes inte på en dag" men jag vill!!!! 

Tänk att kunna ringa snickare så hen fick ordna med riktning av golv och inläggning av golvvärme samt nytt golv. Nytt kök som inte behöver kosta så mycket men mer praktiskt samt lätt städat. VVS skulle gärna kunna göra ett handtag för mer praktisk lösning i dusch/toan. Ja som du läser är det lite pengar i detta 😁😔💰 

Det första som måste göras nu iaf är att bygga om garaget till stuga. Då får vi mer plats och vi har fått lov att göra som vi vill 😊 Dessutom kanske vi kan ordna mer praktiskt för storfamilj samt kunna lämna saker kvar ist för att packa precis ALLT! 

Nu drömmer jg vidare i min frustration över för lite pengar, tid och kunskap! 

Nu middag! Gulaschsoppa! 

Inga kommentarer: