måndag 18 januari 2010

Måndag

Idag är det precis 2 månader sen Freddy lämnade jordelivet :( Lite extra tankar och funderingar har kommit.

Mamma har varit här på em och passat de två äldsta. Hon tjatar om att få vara barnvakt hela tiden o idag behövde jag egentligen ingen, men men så blev det iaf. Däremot ska de få hjälpa oss på onsdag, då ska vi fara till Hoting och titta på två bilar. Den ena står i Sollefteå men det är Ivars bil båda affärerna så en pensionär skulle köra upp den till Hoting så vi kan kolla på båda samtidigt. Man tackar för den servicen! Har dock inte fått nåt klartecken från banken än, men jag har förhoppningar. Det lånet som vi tänkte öka på igen har från grund och botten varit mycket mycket högre än idag... Vet inte om det spelar nån roll egentligen, men vi får se. Kollade försäkringar idag och det var lika dyrt som jag trott, ca 600 kr per månad för en helförsäkring. Rena rama rånet, men inte kan man göra så mycket åt det. Gilla läget alltså.

Magnus är borta idag, inatt och väntas åter imorgon kväll. Han och en arbetskamrat for till fjälls, nån stuga och led de ville se. Det var tråkigt väder så jag hoppas det gått bra ändå och att de har det trevligt. När han är borta krävs det lite mer rutiner och förberedelser här hemma. Men det har gått fint. Börjar få in snittsen på kvällarna, det är nämligen det som lätt kan bli kaos. Lillen ska ha gröt och ammas samtidigt som de stora behöver borsta tänder, toabesök och helkroppssalvning. Men nu provar jag lite andra tider så ikväll gick det superbra.

Såg på Familjen Annorlunda. Har dock lite svårt med titeln, varför måste man vara annorlunda bara för att man har flera barn? Och när har man så många barn att man "kvalar" in??? 6, 7 lr 8... Jaja det är lite intressant att se hur de andra har det iaf. O de gör det bra, enligt TV så verkar alla vara så lugna och metodiska och pedagogiska. Att de orkar. Dock vet man ju inte vad som händer när kameran är släckt.... Tycker det är mycket med 3 vissa dagar...

Nu ska jag lasta in barnvagnen i bilen. Ska ta en prommis med mamma imorgon medan de två stora är i Malgovik.

So long..

Inga kommentarer: