måndag 8 mars 2010

Blåsigt

Herregud vad det har blåst inatt och under dagen. Nu först verkar det ha mojnat en del. Strömmen gick inatt o självklart vaknade Samuel till :( Han är mörkrädd så han satt upp i sängen o gallskrek... sprang in till honom så det tog en liten stund innan han lugnat ner sej. Stakarn.

Idag var det pulkåkning i Laxbäcken. Det var tänkt att Tina med barn skulle komma upp men de tyckte att de blåste för mycket så det blev inget av det. Själv tycker jag att stanna inne pga väder är mindre lyckat så vi packade ihop oss och begav oss. Emanuel hade dock lite svårt att andas i blåsten och Molly hade svårt att stå upprätt. Men Samuel åkte som en tok. Tyckte att det var väldigt skoj. Har nu lovat att vi kan fara dit flera gånger när det inte blåser så himla mycket. Å då blev de båda glada.

Petra var här på fm oxå. Trevligt att bara sitta med en kaffekopp och sörr :)

Jag ser ofta arg/fundersam ut enligt Magnus, trots att jag inte känner så. Hmmm Varför???? Grubblar på detta till och från men kommer inte fram till nåt speciellt. Har börjat få mycket huvudvärk igen :( Vet inte om detta har något samband....

Jaja nu ska jag läsa Aftonbladet och dricka en kopp te!

Inga kommentarer: