söndag 14 mars 2010

Hemma!

Var till läkaren både i fredags och igår lördag med Samuel. I fredags klagade han så mycket på halsen så vi ville kolla upp den innan helgen. Han är duktig på att få halsfluss nämligen. Men det var det inte. Dock tyckte sköterskan att hans hals var i största laget så vi fick stanna för att en läkare skulle göra en bedömning. Vi fick vänta 2 timmar... Han andades bra så läkaren tyckte inte vi skulle göra nåt. Läkaren kollade även öronen, svullet o rött men inte inflammerat. Men i lördags skrek han o grinade bara, han hade så ont i örat. Så vi fick fara ner igen. Nu hade det utvecklats till inflammation så han fick pencillin. Idag är han mycket bättre.

Molly har hostat o snorat hela veckan men hon har inte klagat på nåt så vi har bara kollat febern på henne. Den har leget lite för högt men inte anmärkningsvärt. Men igår kom toppen, 39,6. Då satt hon still! Det är inte så ofta. Idag har hon 38 o det är fullt ös på henne.

Emanuel har oxå kring 38 grader... snor o en enorm hosta. Han har varit vaken större delen av natten. Får bära han i bärsele hela tiden. Han ogillar att bli nedsatt på golvet.

Såååå sjukstuga är det här nu....:( Hoppas dock det vänder nu.... Vill ha friska krya barn!

Inga kommentarer: