onsdag 10 mars 2010

Blötsnö

Vi hade bestämmt att fara till Göttisen idag, men blev besvikna på både väder och sjukt barn. Men han hade inte feber och bra med kläder hade vi så utflykten blev av iaf. Vi var ute i tre timmar :) När vi kom hem var det blöt, blöt, blöt och åter blöt. Men trevligt hade vi iaf. Frida med familj och Carola med barn kom oxå dit.

Lelle med barn kom hit på em för att hjälpa oss med datorn, som har betett sej mycket underligt sista tiden. Och så satte han in den nya fläkten oxå. Så, nu håller vi tummarna att den tänker hänga med några år till, lr månader hehehe

Samuel hade feber ikväll, 38,4 :( Båda de stora hostar och harklar sej så hostmedicin och alvedon har de fått. Så imorgon blir det bara att vara hemma. Dock så är det slut i både skafferi och kyl och Mangen arbetar så jag måste ut med barnen iaf imorgon. En snabbis till Maries Livs. Av nån konstig anledning blir man alltid straffad när man inte orkat/haft lust att veckohandla. Nu blir det småhandlat o det brukar bli dyrare, men vad ska man göra när latheten infunnit sej.

Nu ska jag ta mej lite kvällsfika, är grymt hungrig.

Inga kommentarer: