tisdag 23 mars 2010

En vecka sen

Det var en vecka sen jag skrev några rader här. Det har varit fullt upp med annat.

Mycket energi har gått åt till Kommunens j-vla ideer om barnomsorg. (se tidigare inlägg med länk). Vi har kommit på en nödlösning, vi arbetar på den nu. Får se hur det går.

Jag har haft mitt första möte med nya arbetet å det verkar bli superbra! Härliga tjejer ska jag få jobba med. Dock sitter vi alla tre med samma problem. Alla har småbarn! Papporna till de andra barnen är inte hemma o jobbar, så hur vi ska lösa våra scheman så det fungerar för att ska bli spännande. Dock brukar det mesta lösas till slut.

Jag blev less på Emanuels eviga vaknande på nätterna så jag införde 5-min metoden. Även på han fungerade detta bra. Ikväll var det dag 2 utan skrik vid nattning. Natten som va sov han HELA natten!! Fatta va skönt det va!? Nu får vi se vad det blir denna natt.

Vi har hunnit med ett besök på badhuset och en massa skoter dessa dagar. Idag åkte även barnen Vasaloppet. De fick medalj och diplom, mäkta stolta de va! ;)

Nu håller jag på att planera i skallen vad jag skulle hunnit med innan påsk.... får se hur mycket jag hinner. Bla skulle jag vilja baka en MASSA bröd, både nyttigt o onyttigt. Ladda upp för påsken och kommande födelsedagar. Eftersom jag börjar jobba redan efter påsk lite strödagar så börjar livet planeras på ett annat sätt. Tiden går så fort att jag inte hinner med just nu.

Nu är klockan en del så jag tror tandborsten väntar....

3 kommentarer:

Ulla sa...

Visst löses barnomsorgen till sommaren tycker mormor och morfar. Mycket bus kan det bli.

Cine sa...

Vad är det för trassel med barnomsorgen? Har lite svårt att hitta inlägget med länk som du hämvisar till. Det är ju första gången jag är här inne =)

Kul att läsa att du har 3 barn. Jag med, Lucia fyller 8 i sommar och går i skolan nu, Grabbarna Kevin snart 6 och Johan 4 år skolas in åp dagis just nu.

Vi flyttade till Oxelösund 18 dec -09.

Holmis sa...

http://vilhelminabloggen.se/medlem.php

http://vk.se/Article.jsp?article=337935&category=380