måndag 5 oktober 2009

Föräldrarträff!!!

Idag var det våran tur att ha träffen. Hade bakat lite. Tiden rann dock så fort på fm att vi knappt hunnit äta lunch innan gästerna kom :( Men som tur är har jag en snäll sambo som hjälpte mej och diska och städa köket så det gick bra ändå. Tycker jag iaf. Nästan alla kom vilket innebär många människor på liten plats. Alla rymdes inte vid bordet så vi var några som satt vid vardagsrumsbordet. Lite synd att man inte har större man hinner inte sörr med alla. Men trevligt var det iaf :))

Magnus bytte däck på ena bilen ikväll och jag la mej o mös med onga, de somnade alla tre i våran säng :)) Bar in dom till deras sängar, Samuel vaknade till lite men strök lite på magen och sen sov han igen.

Imorgon är det babysim igen. Det tjorvade lite för mej med barnvakt men tillslut löste det sej. En vän i byn kunde ställa upp. Får se hur barnen tar det. Ska bara hämta dem i malgovik för att köra dem till skansholm och lämna dom där... finns risk för förvirring och ledsna toner men men det får bli så imorgon.

Kram o gonatt!!

2 kommentarer:

mormor sa...

Ja det tycker jag...bli gravid..

Holmis sa...

hmmm tror denna kommentar hamnat lite fel.... lr har ja missat nåt???