torsdag 1 oktober 2009

Torsdag

Ja då var det torsdag igen. Är det alltid torsdag eller???? Gick på prommis med Marie idag på plassen... riktigt nice :) Kul med sällskap på sina prommisar.

Det märktes att ungarna varit ute i byn o ränt de sista två dagarna. Det har blivit ungefär en timme senare sovning och upp samma tid på morron så idag var det flums och flams. Till kvällningen, då blev det gråt och skrik istället. Nu sover iaf de två stora. Den lilla verkar inte vara helt kry. Han vill inte alls sova eller ens komma till ro i knät på nån av oss. Man blir frustrerad, nu var Magnus o hämtade han... Jaja förr eller senare somnar han iaf.

Imorgon är det marknad, Magnus var sugen att fara ner så vi får väl se. Skulle fara på volvo idag o hämta ett papper men det glömde jag bort, ajaj. Får väl göra det imorgon istället. De har en bil som är intressant, men lite dyr så vi får väl se.

Det är en del som bör/ska göras här hemma oxå. Å vinter kläder behöver vi båda vuxna o lite andra kommande kostnader. Det är ju skit att man inte vore rik! Är så less på att bli begränsad av pengar hela tiden... men men det är väl så livet är. Prioteringar och beslut..

Nu är det kvällspyssel som gäller

Inga kommentarer: