måndag 7 december 2009

!!!

Det blev en hektiskt helg, men mycket trevlig! På fredagen bakades det för fulla muggar, till Samuels kalas och på kvällen kom ett par kompisar och åt middag med oss. På lördagen var det lek, stoj och fika från fm och fram till kvällen. Ingen ordning på mat och sova utan det blev bullar och tårta istället :) Alla barnen hade det skoj (verkade det som iaf *L*), allt flöt på bra. Hela familjen somnade som stockar på kvällen. Igår firade vi en kompis som fyller år idag. Så vi for på plassen. Där blev det smörgåstårta och gofika ;) Barnen lekte och ville absolut inte där ifrån. Samuel fick kläs på i farten...Sen blev det en vanlig kväll.

Idag är det egentligen föräldrarträff som alltid är lika trevliga att fara på men de stora va för trötta. Så vi blev hemma istället. Nu har de alla tre somnat uppe, så jag satte mej här själv för en gångs skull. De har lekt tillsammans hela fm, byggt kojor och kört med Samuels nya skotrar. Varit på deras rum jätte länge och grejsat på, så det var nog bra att vi stannade hemma idag. De kommande tre dagarna ska de ju till Norrskenet och det brukar suga ur musten på dem.

Igår pratade vi om bilar igen, Samuel sitter inte bra i sin stol och har börjat klaga oftare och oftare så efter jul måste vi börja att aktivt leta bil igen. Suck... Det känns inte lika roligt nu efter vi blivit blåsta en gång...

Vad gäller våran träning så har vi börjat komma igång igen, sakta men säkert. Det är så grymt svårt att hitta tiden bara. Så nu har vi börjat en ny taktik, får se om den fungerar.

Nu ska jag städa köket och göra några affärer på tradera...

Inga kommentarer: