tisdag 22 december 2009

Tisdag

Molly är hemma o sjuk idag och Samuel hemma o e ledig. Molly är numera frisk igen. Hon har ätit nästan som vanligt idag. Skönt! Försöker att inte ge henne så himla mycket mat men hon är megahungrig.

Ikväll kommer systeryster, ska blir riktigt trevligt. Hoppas bara att alla numera får vara friska o krya..... tror dock inte det, men hoppas kan man göra.

Samuel är på tråkhumör. Tror han är för trött, men att få en 4åring att vila/sova på em är ju inte ens lönt att försöka. Nu går han bara o retar upp oss alla. Han vinner första pris i dagens "vem är drygast idag".

Har fått Emanuel att sova i vagnen även dag, Jippie! Hoppas att det går bra nu framöver. Han sover ju utan störning ute, inne blir han ju störd konstant.

Har hunnit med att dammsuga hela huset och våttorka nere och ett rum uppe. Städat toan har jag oxå fixat. Å spritat.... mmm ett måste nu när magsjukan härjar i huset. Får se om jag lyckats få död på den hehehe

Nej nu måste jag väl masa mej till köket och ordna med middag. Hamburgare och strips blir det, men helst skulle nån komma hit med färdiglagad mat. Det tar emot mer än vanligt att laga middag ikväll....

Inga kommentarer: