söndag 7 februari 2010

Söndag

Vilken superhärlig dag det varit! Fam. Schander har varit här hela dan. De kom lagom till lunch så vi åt allihopa. Sen klädde vi på oss o for ut med skidorna. Solen sken och snön gnistrade och det var några minusgrader ute. Samuel for iväg som en skott, tyckte det var jätte kul. Molly kämpade med skidorna som inte riktigt ville som hon. Så hon gick en bit sen satte hon sej i pulkan.

Jag blev mäkta impad av Samuel alltså. Han åkte både fort och länge. På hemvägen blev det lite grinigare. De var trötta så tillslut så fick de alla tre sitta i pulkan. Inte så gott om plats men det var sån liten bit så det fick lov att gå.

Väl hemma så fikade vi både smörgås och lite gofika. Eftersom vi lovat våra att få åka skoter så tog jag städningen inne och Magnus o de stora körde en sväng. Molly som inte sovit på hela dan somnade fort på skotern. Samuel ville som vanligt åka myyycket längre.

Sen blev det varmkorv och tandborstning.

Imorgon far Magnus och arb. kompis till fjälle. En skidtur. De väntas åter på tisdag. Så nu måste jag hoppa in i duschen.... luktar skunk efter dagens skidtur (det var jag som drog pulkan)

Inga kommentarer: